top of page
jessetta_jooga.jpg

Josetta Lehtonen

Kotikaupunki: Helsinki, mutta juuret Itä-Suomessa.

 

Syntymäpäivä: 3. maaliskuuta.

 

Koulutukset: Authentic flow + Aerial (RYT200) Pranamalla, toiveissa kouluttautua lisää Katonah-joogan ja yin-joogan parissa.

 

Lempiapuväline: Hengitys; suosikki niin joogamatolla kuin elämässä sen ympärillä. Lisäksi tykkään käyttää blokkeja ja bolsteria.

 

Opetustyyli: Pehmeän strukturoitu. Tunneillani palataan usein perusasioiden äärelle, liikutaan melko lempeästi ja tutkitaan asanaa rauhassa eri kulmista. Joogaharjoitukseni ja muu elämä kulkevat aina käsi kädessä, ja pyrin myös tunneillani muistuttamaan siitä, että harjoitus ei tapahtu vain siinä hetkessä maton päällä. Lisäksi, vaikka pidän hyvästä ja voimakkaasta musiikista, haluan tarjota ihmisille myös pieniä hetkiä hiljaisuudessa. 

 

Mitä asanaa opetat aina: Cat & cow erilaisin variaatioin.

 

Lempiasana: Eteentaivutus lattialla monia apuvälineitä hyödyntäen.

 

Inhokki: Kolmijalkainen alaspäin katsova koira.

 

Lempihedelmä: Mango.

 

Lempikarkki: Kirpeä salmiakkipääkallo.

 

Joogakämmi: Kaikkea hassua sitä tulee aina vahingossa tunneilla sanottua. Yhtenä iltana toivotin oppilaat tervetulleeksi sanomalla reippaasti "Huomenta!". 

 

Kiinnostukset joogan lisäksi: Koirien paijjaaminen, aivojen toiminta, psykologia yleisesti, korvapuustit sekä kuvataiteet, jossa uutena innostuksena digitaalinen piirtäminen! Lista jatkuisi loputtomiin. 

 

Erityistaidot: Aamiainen. Osaan tehdä loistavia aamiaisia niin arkena kuin viikonloppunakin, ja pystyn myös syömään sitä melko paljon suhteessa muuhun kuluttamaani ruokamäärään. 

 

Pranama Kallio: <3

 

Some:

 

jjosetta / instagram

 

bottom of page