top of page
PranamaSyksy19-34.jpg

Emma Räsänen

Kotikaupunki: Helsinki. Henkinen koti missä tahansa auringon alla varpaat hiekassa.

 

Syntymäpäivä: 23. heinäkuuta.

 

Koulutukset: Authentic flow-, Yin-, Aerial- sekä SUPjooga. Viimeisen parin vuoden aikana olen hurahtanut myös täysin Katonah joogaan, jonka tiimoilta olen käynyt muutamia koulutuksia sekä Suomessa että maailmalla.

 

Lempi apuväline: Ah kaikki! More is more. Ehkä jos yksi pitäisi valita niin blokki. Mutta parhaiten tiukimpia solmuja pääsee availemaan aerial-silkin avustuksella.

 

Opetustyyli: Tuntini on lempeän voimakkaita sekä leikkisiä. Rakastan jäädä asanoihin viipyilemään ja tutkiskelemaan niitä, mutta samalla myös kokeilla uusia variaatioita vanhoista lemppareista sekä erilaisia siirtymiä niihin. Tärkeintä maton päällä on mielestäni jokaiselle löytää oma uniikki harjoituksensa ja tarkastella harjoitusta sisältäpäin.

 

Mitä asanaa opetat aina: Varvaskyykky.

 

Lempiasana: Anahatasana. <3 

 

Inhokki: Utkatasana. Yh.

 

Lempihedelmä: Tropiikissa ananas, jackfruit ja pinkki dragonfruit. Suomessa pahimmat addiktiot aiheuttaa kesällä kirsikat (okei ehkä enempi marja, mutta Wikipedia sanoo hedelmä joten).

 

Lempikarkki: Kirpeät hedelmäkarkit ja tuore laku.

 

Joogakämmi: Viimeisimpänä treenailin Tittibhasanaa vyön kanssa kotona ja jäin jumiin vyöhön. Onneksi en ollut yksin kotona ja apua sai huutamalla viereiseen huoneeseen. :D

 

Kiinnostukset joogan lisäksi: Matkustelu, tanssi, elokuvat sekä yleinen haaveilu ja tiedonjano. Kaikesta ja kaikkeen. Viime vuosina erityisesti herännyt kiinnostus myös Ayurvedaan sekä astrologiaan. Liputan kovasti kaiken ihanan hörhöilyn puolesta josta voi puhua länsimaisen(kin) tieteen termein.

 

Erityistaidot: Osaan valita täydellisen irtokarkkipussin. Ei jää yhtäkään pohjalle pyörimään.

 

Pranama Kallio: Pranamassa opetan tällä hetkellä Yin & Yang tuntia sunnuntaiaamuissa.

 

Some:

 

emmarasyoga / instagram

 

Emma Räsänen Yoga / facebook

bottom of page