la 18. jouluk. | Helsinki

Christmas Yinyasa + äänimaljarentoutus

Yinyasa joulutunnelmissa, on tunti jota ei määritellä minkään tietyn tyylisuuntauksen raameihin. Tunnin rakenne on saanut vaikutteita niin Tao Yinista, Vinyasa Flowsta, Yinista kuin Katonah joogasta. Harjoituksen yhdistävät tekijät ovat mm. kiinalainen lääketiede ja luonnonelementit
Christmas Yinyasa + äänimaljarentoutus

Time & Location

18. jouluk. klo 15.00 – 19. jouluk. klo 16.45
Helsinki, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the Event

Harjoitus on suunniteltu tasapainottamaan elinvoiman energiaa (Qi) kehossa. hengityskeskeinen harjoitusmuoto käyttää mm. venytys- ja virtausliikkeitä meridiaanien ja akupisteiden stimulointiin.

Asanaharjoituksessa hyödynnetään Vinyasa Flow joogaan virtaavaa liikettä jossa hengitys yhdistää asanat sekä Katonah joogan geometriaa ja teoriaa toimivan itsensä rakentamisesta. Hyödynnettään paljon apuvälineitä.

Tarkoitus on löytää kehosta linjaukset jotka tuottavat hyvät suhteet sisäelinten keskuudessa sillä hyvin toimivat sisäelimet merkitsevät rauhaa mielessä ja sydämessä sekä kykyä elää tässä hetkessä.

Äänimaljarentoutus/sointukylpy toimivat syvärentoutuksena laskien aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle.

Äänimaljat ovatkin ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan.

Tunnin pitää Nina Andersson 

Tunti pidetään pienryhmässä huomioiden rajoitukset ja turvavälit.

Harjoituksen hinta on 25€

Mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 24h ennen tunnin alkua.

Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme täyden maksun 20€.

Share This Event