su 21. marrask. | Helsinki

Elementit minussa -workshop

Tässä workshopissa tutkimme teorian, yinjoogan ja ohjatun vapaan liikkeen kautta miten kiinalaisen lääketieteen elementit näkyvät meissä jokaisessa.
Registration is closed
Elementit minussa -workshop

Time & Location

21. marrask. klo 12.30 – 15.00 UTC+2
Helsinki, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the Event

Tässä workshopissa tutkimme teorian, yinjoogan ja ohjatun vapaan liikkeen kautta miten kiinalaisen lääketieteen elementit näkyvät meissä jokaisessa. Tyypillistä pidemmässä harjoituksessa ehdimme sukeltaa kehon ja mielen eri kerroksiin, elävöittäen kehoa yinjoogan avauksilla ja vapaalla liikkeellä, laskeutuen asteittain kohti rauhaa. Kaunista tunnelmaa luovat musiikki, laulu ja mantrat. Nostamme myös muutaman kortin viesteiksi loppuvuoteen. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta tai vapaasta liikkeestä. Koko harjoitus on kannateltu tila, jossa ei tarvitse osata mitään tiettyä.

Tutkiskelevan työpajan ohjaavat Emmi Ohraniemi ja Tuomo Marttala, jotka kohtasivat joogan kautta. Emmi on joogaopettaja ja taiteilija, jonka intohimo on kehoyhteys, kehosta sisältä kumpuava viisaus ja hoitava liike. Tuomo puolestaan on joogaopettaja ja laulaja, jota kiehtoo joogan holistisuus, viisausperinteet sekä äänen parantava voima. Sekä Emmiä että Tuomoa puhuttelee erityisesti Embodied-suuntauksen kokemuksellinen lähestyminen joogaan.

hinta on 45 / 39€  (opiskelijat, kotivanhemmat, pienituloiset ym)

Maksetaan paikan päällä!

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen tapahtuman alkua! Tämän jälkeen ainoastaan lääkärintodistuksella! Peruuttamattomista poisjäänneistä veloitamme täyden hinnan.

Share This Event