la 15. helmik. | Hikkaduwa

Embrosé x Emma Räsänen retriitti

Emma Räsänen & Embrosé jooga- ja hyvinvointiretriitti Sri Lankassa!
Registration is Closed
Embrosé x Emma Räsänen retriitti

Time & Location

15. helmik. 2020 klo 14.00 – 22. helmik. 2020 klo 14.00
Hikkaduwa, Hikkaduwa, Sri Lanka

About the Event

Emma Räsänen & Embrosé  jooga-  ja hyvinvointiretriitti Sri Lankassa  

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle retriitti-matkalle Sri Lankan saarelle, Hikkaduwaan 15.2.-22.2.2020.  

Kiireisessä arjessa jäämme helposti kiinni suorittamiseen ja unohdamme ottaa aikaa kaikkein tärkeimmälle – omasta hyvinvoinnistamme huolehtimiselle. Saatamme ajautua ulkoisen ohjauksen vietäviksi, sen sijaan että pysähtyisimme kuuntelemaan omaa sisintämme. Sinä olet itsesi paras ystävä, joten onkin erityisen ihanaa, että saamme aloittaa yhteisen retriittiviikkomme juuri ystävänpäivän jälkeen!   

Joogaohjaaja Emma Räsänen johdattaa meidät päivittäin erilaisten jooga- ja meditaatioharjoitusten avulla luomaan vahvempaa yhteyttä itseemme. Vietämme viikkomme joogaten päivittäin kahdesti päivässä, aamulla auringon kanssa heräten ja illalla kattoterassilla tähtien alla rauhoittuen. Aamun harjoitukset ovat herättelevää, lempeää, mutta dynaamista hathajoogaa ja illan harjoitus taas auringon laskiessa viilentävää rauhallista yin-joogaa päättyen taivaalliseen yoga nidraan.  

Joogaharjoitukset sopivat kaikille, etkä tarvitse välttämättä aiempaa joogakokemusta voidaksesi osallistua. Emmalla on taito ohjata ryhmää niin, että jokainen löytää harjoituksesta itselleen sopivan haasteen. Retriitin jälkeen saat itsellesi räätälöidyn kotiharjoitusohjelman sähköpostitse, jotta joogapolkusi voi jatkua myös omassa arjessasi.  

Minna Vähäsarja ja Maija Volotinen Embrosélta ohjaavat retriitillä itsestään huolehtimiseen, intuition vahvistamiseen sekä luovuuden vapauttamiseen liittyviä harjoituksia. Aloitamme päivittäin aamumme luovan kirjoittamisen ja piirtämisen tehtävillä. Minna ohjaa myös self love -teemaisen workshopin, jossa opit, kuinka kuunnella kehosi viestejä ja reagoida niihin lempeästi itseäsi hemmotellen. Maijan workshopissa opit, kuinka luovuuden avulla voit nähdä asiat uudella tavalla ja tehdä arjestasi hauskempaa.   

Haluamme luoda sinulle hyväksyvän, turvallisen ilmapiirin, jossa aivan kaikki osallistuminen on vapaaehtoista. Kannustamme jokaista kuuntelemaan itseään koko retriitin ajan, ja ottamaan taukoja ja omaa aikaa, mikäli siltä tuntuu.  

Me kaikki ohjaajat olemme itse käyneet läpi uupumuksen, etsien tasapainoista ja hyvinvoivaa tapaa elää arkea. Riittämättömyyden ja muiden haastavien tunteiden kanssa on mahdollista oppia elämään sovussa. Haluammekin jakaa teille kaikki parhaat oppimamme keinot, jotta voisit elää elämääsi lempeästi hyväksyen, ja ottaa askeleita juuri siihen suuntaan, mihin sisimpäsi sinua kutsuu.  

Retriittiviikko onkin suunniteltu niin, että jokainen tulee varmasti saamaan paljon oivalluksia ja uudenlaisia hyvinvointia tukevia työkaluja, jotka on helppo viedä mukanaan omaan arkeen myös retriitin loputtua.  

Majoitumme mitä upeimmassa hiljattain remontoidussa 800 neliön luksusvillassa Hikkaduwan välittömässä läheisyydessä, mutta kuitenkin täysin omassa rauhassa aidatulla alueella oman laguunin äärellä.  

Huvilaltamme löytyy kaikki tarvittava mitä lomallaan voi kaivata, hyvinvarustellut huoneet (yhdelle tai jaetussa kahden hengen huoneessa, nopeimmat varaajat pääsevät valitsemaan huoneensa), iso kaunis piha-alue omalla uima-altaalla yksityisen rantalaguunin rannalla sekä suuri keittiö käytössä myös retriittiläisille. Taloa vartioi 24h alueella asuva vartija.  Villa Vehallan FB: https://www.facebook.com/villavehalla/ 

Tarjolla on päivittäin oman kokin valmistama ravitseva aamupala sekä yhteinen auyrvedinen illallinen. Ruoka on pääosin vegaaneillekin sopivaa luomukasvisruokaa, ja toki kaikki erityisruokavaliot otetaan huomioon. 

Sri Lanka on myös surffaajien paratiisisaari. Takuuvarmat aallot päivittäin ovat vain 10 minuutin matkan päässä huvilaltamme. Retriittiläisillä on koko viikon ajan tarjouksena erityisen edulliset hinnat opetukseen sekä vuokriin, eli upea mahdollisuus myös napata aallot haltuun.  

Hikkaduwalla pääset halutessasi myös harrastamaan muita vesiurheilulajeja, snorklaamaan tai vain loikoilemaan rannalla. Hikkaduwalla on myös erinomaiset mahdollisuudet tutustua paikalliseen kulttuuriin, käydä testaamassa Sri Lankan herkullisia paikallisia ravintoloita tai lähteä viettämään iltaa kaupungille. Ehkä haluat jonain päivänä ostaa tuliaisia itsellesi tai läheisillesi muistoksi lähtiessä? Ihania tuliaisia ovat mm. mausteet, Sri Lankan tee, kankaat sekä ayurvediset kosmetiikkatuotteet. 

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu tietenkin olennaisena osana myös rentoutuminen. Jokaisella on päivittäin vapaata aikaa, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla vaikkapa lukien kirjaa villan uima-altaalla tai tekemällä pieniä retkiä lähialueella. Sri Lankalla on myös vahvat juuret ayurvedisessä parantamisessa sekä hoidoissa ja niistä kiinnostuneille osaamme vinkata ihanat ja edulliset paikat käydä hieronnassa tai muissa hoidoissa.  

Retriitin hintaan kuuluu: 

• Kuljetus sovittuna ajankohtana Colombon lentokentältä 

• Majoitus Villa Vehallassa Hikkaduwassa 

• Aamuisin yhteinen ohjattu meditaatio ja luovan kirjoittamisen tehtävä 

• Aamuisin 75 minuutin joogaharjoitus  

• Iltaisin 90 minuutin yin-jooga sekä ohjattu yoga nidra 

• Pranayama hengitysharjoitukset päivittäin 

• 40 päivän kotiharjoitusohjelma sähköpostitse retriitin jälkeen 

• Self love -workshop 

• Luovuus -workshop 

• Luovuuspäiväkirja 

• Intuitiota vahvistava voimakivi 

• Yhteinen aamupala sekä illallinen paikallisen kokin valmistamana tuoreista raaka-aineista päivittäin 

Varaa paikkasi pian! Paikkoja on rajoitetusti.  Hinta ennen joulua varanneille EARLY BIRD hintaan 990€, 24.12 jälkeen hinta 1150€. 

Varausmaksu 200€ Lennot eivät sisälly hintaan. 

Matka-aika 15.2.-22.2.2020 

Varaukset sekä mahdolliset lisäkysymykset joko sähköpostilla osoitteeseen emmarasanenyoga@gmail.com tai viestillä Facebookissa inboksiin. 

Tästä tulee kertakaikkisen ihanaa. Matka jota et taatusti unohda. Lähde mukaan yksin tai yhdessä rakkaan kanssa. Varaa aikaa itsellesi. Olet varmasti tämän ansainnut. ♥

Share This Event