pe 14. tammik. | Helsinki

Itsevarmasti minä - Tanssi ja äänimaljat Masterclass

Tämä Masterclass yhdistää vapaan tanssin ja äänimaljat. Tunnilla fuusioidaan liikettä rohkeasti popin, hip hopin, ja showtanssin maailmasta ja musiikki vaihtelee popin tunnetuista nimistä tämän hetken uutuuksiin.Lopuksi laskeudutaan rentoutumaan sointukylvyn vietäväksi.
Itsevarmasti minä - Tanssi ja äänimaljat Masterclass

Time & Location

14. tammik. 2022 klo 18.00 – 19.30
Helsinki, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the Event

Tämä Masterclass yhdistää tanssin ja äänimaljat.

Tunnilla fuusioidaan liikettä rohkeasti ja vapaasti popin, hip hopin, RnB:n ja showtanssin maailmasta. Musiikki vaihtelee popin tunnetuista nimistä tämän hetken uutuuksiin. Mitään tanssitaustaa ei tarvita eikä tunnilla tehdä koreografiaa, liike on vapaata. Lopuksi laskeudutaan rentoutumaan sointukylvyn vietäväksi ja tehdään harjoituksesta kokonaisvaltainen paketti keholle ja mielelle. 

Opettajien ohjauksessa päästään tanssin kanssa rohkeasti epämukavuusalueille, heittäydytään musiikille, ehkä löydät uusia piirteitä itsestäsi. Parhaimmillaan koet miten kaikenlaisten elämän muutosten ja tunteiden läpikäyminen tanssin kautta onnistuu. On vain kyseinen hetki, liike, tunnetila, energia ja musiikki <3  Tanssin kautta löydetään vakaus jaloista, liike keskilinjan ympäri ja kädet heiluin sydämen jatkenaa ja pois päästä olemalla kehossa ja sieltä kumpuavassa liikkeessä. 

Kaiva esiin rohkea oma itsesi!

Äänimaljahoito toimii loppuun syvärentoutuksena kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua.

Äänimaljat vaikuttavat kehoon värähtelevien äänien kautta syvärentouttavasti ja sitä kautta mieleen ja tunteisiin. 

MItään aikaisempaan kokemusta ei tarvita, riittää, että olet utelias, valmis kokeilemaan ja antaa opettajien huolehtia lopusta.

Joogan lisäksi Ninalla on nuoruudesta melkein 7 vuoden kokemus Disco ja Showtanssista Sm-tasolla. Tanssin puolella hänen harrastus on jatkunut senkin jälkeen mm. Hip hop, house, street dance hall ja twerk tunneilla.

Sini taas on toinen Goddess sister perustajista ja ilmaisee itseään ja naiseutta tanssin kautta! 

Tytöt ovat tavanneet yhteisien kehonhoitoopiskelujen parissa.

Hinta: 30/35€ ( opiskelijat, pientuloiset yms.)

Ohjaajina toimii:

Nina Andersson ja Sini Lindberg

Share This Event