pe 06. marrask. | Tofo Beach

Magic of Mozambique / Reset retreat w/ Teemu & Elisa

Come restore yourself off the beaten track.
Registration is Closed
Magic of Mozambique / Reset retreat w/ Teemu & Elisa

Time & Location

06. marrask. 2020 klo 14.00 – 15. marrask. 2020 klo 12.00
Tofo Beach, Tofo Beach, Mozambique

About the Event

Come restore yourself off the beaten track.

Retriitti on sinulle joka haluat täysin irrottautua arjesta, hidastaa tahtia,  luoda yhteyden itseesi ja luontoon ympärilläsi. Sinulle joka haluat rentoutua ja ladata itsesi täyteen energiaa. Sinulle joka haluat päästää irti asioista jotka eivät enää ole tarpeellisia, antaa huolien olla ja muistaa kuka sinä olet. Sinulle joka haluat pysähtyä ja luoda pohjan päivittäiselle meditaatio harjoitukselle joogan olemukseen keskittyen. Tällä retriitillä saat siihen tarvittavat työkalut ja paljon muuta. Oikeanlaiset keinot mentaaliseen tasapainoon ja sisäiseen rauhaan.

Vai haluatko vain tehdä päivittäiset joogaharjoitukset siihen enempää ajatusta laittaen, leikkiä meressä,  tavata samanhenkisiä ihmisiä, syödä hyvin ja nauttia ympäristön mahdollisuuksista? Tämä seikkailu tarjoaa jokaiselle ainutlaatuisen kokemuksen ja juuri sen mitä sinä kaipaat!

Jos surffaus on kiinnostanut, mutta et ole aikaisemmin sitä kokeillut, tämä on siihen täydellinen ympäristö aloittaa. Tofon ranta on pelkkää pehmeää, hellivää hiekkaa, siellä voit muistaa kuinka kaatua, kuinka nauraa sille ettei ole koko ajan kontrollissa kaikesta mitä tapahtuu, nousta ylös ja yrittää uudestaan. Tofosta löytyy myös Tofinho Poin ja muita lokaatioita, joissa haastetta riittää kokeneellekin surffaajalle!

Paikkoja on 20 ja useita ennakkovarauksia on jo tehty, joten toimi nopeasti mikäli mielit mukaan tähän ainutlaatuiseen matkaan! Paikat tulee vahvistaa ajoissa siitäkin syystä, että lennot on edullisempia mitä pikemmin ne varataan!

Lokaatio:

Retriitti sijaitsee Praya Tofossa, joka on pieni uinuva kylä etelä Mozambiqissa Inhabanen provinssissa. Tofossa kun kuljet niin kaikkialla on vain rantahiekkaa. Kylästä löytyy yksi kauppa ja perinteinen tori, sekä muutamia laatu ravintoloita, siis kaikki tarpeellinen! Täydellinen paikka vain keskittyä olennaiseen, eli olemisen keveyteen. Jos et ole aikaisemmin käynyt Afrikassa niin tämä on helppo paikka ensi käynnille. Jet lagistakaan ei tarvitse huolehtia sillä aikaeroa ei ole!

Tofon  ehdoton vetonaula on rannat ja meri sekä varma, jatkuva auringonpaiste. Retriitti keskus sijaitsee suoraan rannalla, josta pääset helposti surffaamaan, meriretkille, snorklaamaan, sukeltamaan tai ihan vain käyskentelemään loputonta rantaa pitkin. Muitakin harrastus mahdollisuuksia löytyy, niin ratsastuksesta, kulttuuriretkiin  niistä kiinnostuneille.

Retriitin aikaan Tofossa on mahdollista nähdä ryhävalaita, valashaita, kilpikonnia, paholaisrauskuja ja delfiineitä. Kaikki on suoraan edessäsi ja käsilläsi. Retriittikeskus on suomalaisten omistama Liquiddiveadventures ja retriitin ruokailusta vastaa keskuksen Happi ravintola, joka on koko alueen ainut kasvisravintola. Ravintola käyttää paikallisia raaka-aineita mahdollisimman paljon ja kestäväkehitys sekä merien hyvinvointi on heille sydämen asia.

Kuinka päästä perille.

Mozambiqiin saavutaan pääkaupunki Maputon kautta. Lentoyhteyksiä on monia, esimerkiksi Dohan tai Johannesburgin kautta. Tofoa lähin lentokenttä on Inhabanen lentokenttä. Maputon ja Inhabanen välilä lentävä yhtiö on nimeltään LAM. Inhabanen kentältä Tofoon automatka kestää noin 30 minuuttia. Bussilla Tofoon pääsee esimerkiksi Etrago nimisellä liikenne bussilla, joka maksaa noin 10 dollaria ja matka kestää 10 tuntia. Voimme tarvittaessa järjestää myös yksityis kuljetuksen ryhmäläisille.

Hintaan sisältyy:

- Surffitunnit pienryhmässä (sunnuntaisin) Temen ohjaamana - Kanoottiretki mangrove metsään - Majoitus kahden hengen huoneissa - Aamiainen sekä lounas (sis. kahvi + tee) / KASVIS - Ohjatut päivittäiset harjoitukset sekä workshopit

Lennot eivät sisälly hintaan!

Early bird price 1450€

Normal price 1650 €

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse: info@elisakuuttilayoga.com

Teemu Eguavoen

Teemu on osteopaatti ja Body Mechanics Helsingin perustaja. Teme työskentelee päivittäin ihmisten kehojen kanssa käyttäen hyväkseen laajaa tietämystään anatomiasta ja kehoterapiasta. Teme opettaa myös joogan anatomia kursseja joogaopettajille, ohjaa astanga joogaa, jota itse on harjoitellut vuodesta 2009. Temen oma harjoitus sisältää Astanga, Hatha ja Kriya joogaa. Asana harjoitus oli pitkään tärkeä osa elämää, mutta nykyään harjoitus on enemmän sisäistä ja pranayamaan keskittyvää.

Retriitillä Teemu vastaa energisointi ja meditaatio harjoituksista, sekä anatomia ja hengitys workshopeista. Yhdisty hengityksesi kanssa, saavuta sisäinen rauha, pysähdy ja löydä voima uusiin seikkailuihin.

Elisa Kuuttila

Elisa Kuuttila on joogan monitoiminainen joka pyörittää "maksa mitä pystyt" -joogastudiota, Pranama Kallioa. Elisa on Suomen ensimmäinen sertifioitu Katonah yoga™ opettaja sekä SUP- ja aerial-joogan uranuurtaja. Opetuksessaan Elisa analysoi ja varioi asanaa ja sitä, miten oppilasta voi avustaa entistä avaavampaan, vahvistavampaan ja kehittävämpään muotoon. Erilaiset apuvälineet ja niiden luova käyttö ovat suuressa roolissa sekä yksityis- että ryhmätunneilla. Harjoituksesta Elisa haluaa jokaisen löytävän työkaluja siihen miten jokainen voi puuttua omaan hyvinvointiinsa ja siirtää harjoituksesta saamansa hyödyt ja oivallukset matolta maailmaan.

Share This Event