su 10. lokak. | Helsinki

Raskausjoogan erikoistunti!

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanalle kahden tunnin raskausjoogan erikoistunnille! Tämän hemmottelevan ja informatiivisen kaksituntisen aikana saat tietoa raskaudesta sen eri vaiheista ja kuinka jooga, liike ja hengitysharjoitukset voivat tukea sinua raskautesi aikana.
Registration is Closed
 Raskausjoogan erikoistunti!

Time & Location

10. lokak. 2021 klo 12.00 – 14.00
Helsinki, Kolmas linja 28, 00530 Helsinki, Finland

About the Event

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanalle kahden tunnin raskausjoogan erikoistunnille!

Tämän hemmottelevan ja informatiivisen kaksituntisen aikana saat tietoa raskaudesta sen eri vaiheista ja kuinka jooga, liike ja hengitysharjoitukset voivat tukea sinua raskautesi aikana, olit sitten tällä hetkellä missä tahansa vaiheessa raskauttasi. Jos koskaan niin juuri raskausaikana on hyvä harjoittaa lempeyttä ja läsnäoloa itseään sekä muuttuvaa kehoa kohtaan. Voimme näin myös vahvistaa yhteyttä uuteen pieneen elämään jota kehomme kantaa sisällään.

 Jooga raskauden aikana vahvistaa niin kehoa kuin mieltä tulevaan synnytykseen sekä aikaan sen jälkeen. Rauhallisempi mieli kykenee vastaanottamaan raskauden tuomat muutokset avoimemmin ja fyysinen harjoitus valmistaa kehoa. Jotkut joogan asennot voivat toimia myös synnytysasentoina. Pyrimme löytämään yhdessä sekä tilaa että voimaa ja vahvistusta kasvavalle keholle ja äidille. Saat kurssilta mukaan ohjeet raskauden aikana turvalliseen joogaharjoitukseen sekä ihanan hetken itsellesi nauttia tästä ihmeellisestä ajasta elämässäsi. Olet varmasti ansainnut sen.

Workshopin ohjaa Pranama Kallion joogaopettaja Emma Räsänen joka on tällä hetkellä itsekin hurahtanut omaan raskauteensa sekä ihmeelliseen ihmiskehoon ja sen muutoksiin raskauden aikana ja nauttii vielä viimeisistä opetuksistaan tänä syksynä ennen äitiyslomaansa.

Otamme mukaan vain hyvin rajoitetun määrän äitejä, joten varaa paikkasi pian! Mikäli haluaisit osallistua ennemmin etänä Zoomin kautta, laita viestiä!

AIKA:

10.10.2012

PAIKKA:

Pranama Kallio, Kolmas Linja 28

HINTA:

35€

Share This Event