heinäkuuuutiskirje.jpeg

KAIKKI PALVELUT

heinäkuuuutiskirje.jpeg

Pranama Kallio tarjoaa sinulle:


 

Monipuolinen valikoima viikkotunteja:

https://www.varaaheti.fi/pranamakallio/fi/pranamakallio/classes


Viikonloppujen spesiaalieventejä:

https://www.pranamakallio.com/koulutukset


 

Yritystunnit, työhyvinvointipäivät, luennot, työpajat, hyvinvointitapahtumat ja -koulutukset:

https://www.pranamakallio.com/yrityksille

Yksityistunnit

Haluatko tutustua joogan maailmaan? Ehkä haluat syventää harjoitustasi, saada tukea omaan kotiharjoitukseesi, saada yksilöllistä ohjausta asanoihin, löytää keinoja stressin, kiireen tai uniongelmien selättämiseen tai muuten vaan varata aikaa itsellesi maton päällä? Ammattitaitoiset opettajamme räätälöivät sinun tarpeisiisi sopivan harjoituksen. Yksityistunnille voit tulla yksin, kaksin tai kaveriporukan kanssa. Ota yhteyttä info@pranamakallio.fi tai Facebook-sivujemme kautta, ja sovitaan tapaaminen.


 

Polttarit, babyshowerit, julkistamistilaisuudet, juhlat

Pranama Kallio on ollut monissa elämän tärkeissä hetkissä mukana. Järjestämme joogaharjoituksia polttareihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin ja baby showereille. Kauttamme saat päivänsankarille myös rentouttavan hieronnan tai hoidon (ks.tiedot alla), sekä yhteistyökumppaneidemme kautta herkullista naposteltavaa tai lounastarjoilun.


 

Joogaopettajakoulutukset

Elisa Kuuttilan luotsaama vankka ammattilaisten joukko tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden osallistua suosittuun ryt200 laajuiseen joogaopettajakoulutukseen. Ajankohtaista tietoa saat Pranama Kallion Facebook-sivuilta ja Elisa Kuuttilalta.

Hieronnat

Frauke Kubischta, koulutettu hieroja, paikalla maanantaisin. Yhteydenotot puhelimitse, tekstiviestitse tai whatsappin kautta.

+358401690877

LINK TO FRAUKEN IG LINKKI ( I will provide it to you later)


 

Ajat ja hinnasto:


 

25 min 25 e

Sopii hyvin yhden lihasryhmän käsittelyyn, esimerkiksi pika-avuksi niskan jäykkyyksiin.


 

55 min 55e

Voit valita käsiteltäväksi isommat lihasryhmät, kuten esimerkiksi jalat tai niskan ja selän.


 

90min 90e

Tämän pidemmän hieronnan aikana saat pidempää täsmähoitoa yksittäisille hoitoa kaipaaville lihasryhmille.


 

120min 120e

Hemmottele tällä kaksituntisella koko kehoasi, edestä ja takaa, päästä varpaisiin, antaen mahdollisuuden keskittyä kehon mahdollisiin ongelmakohtiin tarkemmin.


 


 

Prenatal ja postnatal -hemmotteluhoidot, rentoutushoidot


 

Hanna Toivonen, koulutettu doula ja joogaopettaja, on opiskellut opiskellut intialaista päähierontaa, thaimaalaista hierontaa sekä raskausajan hoitoja. Hanna on paikalla viikonloppuisin sopimuksen mukaan.


 

Hoitoihin ovat tervetulleita niin raskaana olevat, kuin synnyttäneet (kaikki hoidot ovat turvallisia läpi raskausajan) että kaikki kokonaisvaltaista rentoutusta, lepoa, palautumista ja hemmottelua kaipaavat.