top of page
heinäkuuuutiskirje.jpeg

PALVELUT

heinäkuuuutiskirje.jpeg

Pranama Kallio tarjoaa sinulle
 

Monipuolinen valikoima viikkotunteja:

https://www.varaaheti.fi/pranamakallio/fi/pranamakallio/classes


Viikonloppujen ihania tapahtumia:

https://www.pranamakallio.com/koulutukset


 

Yritystunnit, työhyvinvointipäivät, luennot, työpajat, hyvinvointitapahtumat ja -koulutukset:

https://www.pranamakallio.com/yrityksille

Yksityistunnit

Haluatko tutustua joogan maailmaan? Ehkä haluat syventää harjoitustasi, saada tukea omaan kotiharjoitukseesi, saada yksilöllistä ohjausta asanoihin, löytää keinoja stressin, kiireen tai uniongelmien selättämiseen tai muuten vaan varata aikaa itsellesi maton päällä? Ammattitaitoiset opettajamme räätälöivät sinun tarpeisiisi sopivan harjoituksen. Yksityistunnille voit tulla yksin, kaksin tai kaveriporukan kanssa. Ota yhteyttä asikaspalveluumme info@pranamakallio.fi ja sovitaan tapaaminen.
 

Polttarit, babyshowerit, julkistamistilaisuudet, juhlat

Pranama Kallio on ollut monissa elämän tärkeissä hetkissä mukana. Järjestämme joogaharjoituksia polttareihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin ja baby showereille. Kauttamme saat päivänsankarille myös rentouttavan hieronnan tai hoidon (ks.tiedot alla), sekä yhteistyökumppaneidemme kautta herkullista naposteltavaa tai lounastarjoilun.


 

Joogaopettajakoulutukset

Elisa Kuuttilan luotsaama vankka ammattilaisten joukko tarjoaa joka vuosi mahdollisuuden osallistua suosittuun ryt200 laajuiseen joogaopettajakoulutukseen. Ajankohtaista tietoa saat Pranama Kallion Facebook-sivuilta ja Elisa Kuuttilalta.

 

Prenatal ja postnatal -hemmotteluhoidot, rentoutushoidot

Hanna Toivonen, koulutettu doula ja joogaopettaja, on opiskellut opiskellut intialaista päähierontaa, thaimaalaista hierontaa sekä raskausajan hoitoja. Hanna on paikalla viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Hoitoihin ovat tervetulleita niin raskaana olevat, kuin synnyttäneet (kaikki hoidot ovat turvallisia läpi raskausajan) että kaikki kokonaisvaltaista rentoutusta, lepoa, palautumista ja hemmottelua kaipaavat.

bottom of page