eneko-urunuela-I2YSmEUAgDY-unsplash.jpg

TILAT

Pranama Kallio sijaitsee Helsingin Kalliossa, lyhyen kävelymatkan päässä bussi-, raitiovaunu- ja metrolinjoista, osoitteessa Kolmas Linja 28. Lähellä ovat Hakaniemen metroasema, Kallion virastotalon, Karhupuiston ja Urheilutalon ratikkapysäkit, ja Toisen linjan bussiyhteydet. Studiomme sijaitsee katutasossa, ja tilamme kylpee suurten ikkunoiden tarjoamassa valokylvyssä.

Studiomme on rakkaudella sisustettu, viihtyisä ja kodikas, ja sinne on kenen tahansa on helppo tulla. Pranama Kallio on monille kuin toinen koti. Voit tunnin päätteeksi tai harjoitusta odotellessa tehdä ostoksia kattavasta shopistamme, istuskella sohvalla viltin alla tee- tai kahvikupillisen kanssa tuoreita makeisia nautiskellen tai lueskella studion kirjoja.

Studiomme käsittää 120m2 tilat, joissa on joogasalin lisäksi keittiönurkkaus, pukuhuone ja kaksi vessaa. Joogasaliimme mahtuu noin 40 mattoa. Studiomme tilat sopivat täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin aina joogatunneista tanssiharjoituksiin, koulutuksiin, luentoihin ja tyhy-päiviin. Tilamme ovat olleet käytössä myös julkistamistilaisuuksissa ja yksityisissä juhlatapahtumissa.

Tiloissamme käytössäsi on kattava joogavälineistö, äänentoistovideotykki ja lämmittimet.

Mikäli haluat vuokrata tilojamme, laita meille sähköpostia!

eneko-urunuela-I2YSmEUAgDY-unsplash.jpg