top of page
tilat.jpg

TILAMME

Pranama Kallio sijaitsee Helsingin Kalliossa, lyhyen kävelymatkan päässä bussi-, raitiovaunu- ja metrolinjoista, osoitteessa Kolmas Linja 28. Lähellä ovat Hakaniemen metroasema, Kallion virastotalon, Karhupuiston ja Urheilutalon ratikkapysäkit sekä Toisen linjan bussiyhteydet. Studiomme sijaitsee katutasossa, ja tilamme kylpee suurten ikkunoiden tarjoamassa valokylvyssä.

Studiomme on rakkaudella sisustettu, viihtyisä ja kodikas, ja sinne on kenen tahansa helppo tulla. Pranama Kallio on monille kuin toinen koti. Voit harjoituksen alkua odotellessasi tai tunnin päätteeksi tehdä ostoksia pienestä joogakaupastamme tai istuskella sohvalla viltin alla, teekupillisen kanssa tuoreita makeisia nautiskellen ja studion kirjoja lueskellen.

Studiomme käsittää 120m2 tilat, joissa on joogasalin lisäksi keittiönurkkaus, pukuhuone ja kaksi vessaa. Joogasaliimme mahtuu noin 40 mattoa. Studiomme tilat sopivat täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin aina joogatunneista tanssiharjoituksiin, koulutuksiin, luentoihin ja tyhy-päiviin. Tilamme ovat olleet käytössä myös julkistamistilaisuuksissa sekä yksityisissä juhlatapahtumissa.

Tiloissamme käytössäsi on kattava joogavälineistö, äänentoistojärjestelmä sekä videotykki ja lämmittimet.

Mikäli haluat vuokrata tilojamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@pranamakallio.com

IMG_20221216_204526.jpg
bottom of page