top of page
saffu-pYaKs30p9zg-unsplash_edited.jpg

Vastuuvapaus ja peruutusehdot

Vastuuvapaus

Henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Osallistuja ilmoittautuu ja osallistuu tapahtumaan vapaaehtoisesti harjoituksen yleiset riskit tiedostaen. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta. Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen.

 

Tuntien peruutusehdot

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit peruuttaa varaamasi viikkotunnin varaaheti.fi -järjestelmästä viimeistään 8h ennen tunnin alkua. Emme ota peruutuksia vastaan puhelimitse tai viesteillä sosiaalisen median kautta. Jos peruutus tulee tämän jälkeen, tai jää ilmoittamatta, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Tämä koskee niin kiinteähintaisia kuin maksa mitä pystyt -tuntejakin sekä mahdollisten tarjousviikkojen tunteja.

Jos peruutuksen syynä on sairastuminen tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma, voi peruutuksen tehdä maksutta luotettavaa asiakirjaa, kuten esimerkiksi lääkärintodistusta vastaan.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tunti ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta mahdollisesti muita aiheutuvia kuluja.


Tapahtumien peruutusehdot

Huomioithan, että ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli olet estynyt osallistumaan, voit peruuttaa ilmoittautumisesi veloituksetta tapahtuman kuvauksessa olevien ehtojen mukaisesti. Peruutuksista on ilmoitettava asiakaspalveluumme (info@pranamakallio.com) ellei tapahtuman kuvauksessa toisin mainita.

Jos peruutuksen syynä on sairastuminen tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma, voi peruutuksen tehdä maksutta luotettavaa asiakirjaa, kuten esimerkiksi lääkärintodistusta vastaan.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta mahdollisesti muita aiheutuvia kuluja. 

saffu-pYaKs30p9zg-unsplash_edited.jpg
bottom of page