top of page
yrityksille.jpg

YRITYKSILLE

Haluatko satsata henkilöstöösi ja tarjota yrityksesi työntekijöille hetken levähdyksiä, lisätä hyvinvointia, parantaa ryhmän yhteenkuuluvuutta ja lisätä työtyytyväisyyttä? Ehkä mielessänne on jokin hyvinvoinnin osa-alue, johon kaipaatte tukea ja harjoitusta?

 

Pranama Kallion tilat ja opettajat ovat teidän palveluksessanne! Ammattitaitoiset opettajamme räätälöivät yrityksesi tarpeisiin sopivia hyvinvointihetkiä, hierontaa, hoitoja, luentoja, workshopeja, joogaharjoituksia, ja kokonaisia työhyvinvointipäiviä yhdistellen kaikkea näistä. Kauttamme saat joogaharjoitukset myös vaikkapa kokousten alkuun tai pikkujouluihin. Suunnittelemme harjoitukset tai hyvinvointitapahtumat teidän työyhteisönne ihmisten tarpeiden mukaisesti.  

 

Tiloissamme on kattava joogavälineistö. Hyvinvointipäiviisi tarjolle saatte halutessanne herkullista naposteltavaa tai lounaat yhteistyökumppaneidemme kautta. Voimme tarjota joogaa niin livenä tiloissamme kuin etänä tai paikan päällä toimitiloissanne – kertaluontoisesti tai säännöllisesti.

 

Tarjoa työporukallesi unohtumattomia hengähdyshetkiä – ota yhteyttä info@pranamakallio.com.

yrityksille.jpg
bottom of page